Uvjeti korištenja

Prijava

Sadržaj na web stranicama SKI TEAM CMROK zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica SKI TEAM CMROK, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama SKI TEAM CMROK ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka SKI TEAM CMROK, Orlić Sport d.o.o. (dalje u tekstu: SKI TEAM CMROK) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu SKI TEAM CMROK-u ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. SKI TEAM CMROK se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.
Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. SKI TEAM CMROK  nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.
Web stranice SKI TEAM CMROK koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.
Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica SKI TEAM CMROK  samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama SKI TEAM CMROK i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranice SKI TEAM CMROK prati statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica SKI TEAM CMROK u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.
Korisnik web stranica SKI TEAM CMROK uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. SKI TEAM CMROK isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica SKI TEAM CMROK u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.
Korištenjem web stranica SKI TEAM CMROK smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.
SKI TEAM CMROK se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. SKI TEAM CMROK može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi SKI TEAM CMROK-u. SKI TEAM CMROK će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga SKI TEAM CMROK na zadovoljstvo korisnika. SKI TEAM CMROK se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.
SKI TEAM CMROK zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
SKI TEAM CMROK zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama SKI TEAM CMROK.

Kontaktirajte nas

 

 POWERED BY

 

sjedište / head office:
Mije Srnaka 35,  44250 Petrinja, HR

GSM: +385 (0) 91 66 777 30
fax: +385 (0) 44 815 925

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Radno vrijeme / Business hours
Pon - Pet / Mo - Fri:

9:00 - 12:00  i / & 16:00 - 19:00

Agencije - partneri

+

Prijave za ski školu

Za vas organiziramo školu skijanja za početnike i napredne skijaše, za naše najmlađe polaznike pa do odraslih skijaša.

 

+

Rezervacija SKI karata

U mogućnosti smo ponuditi našim gostima povlaštenu cijenu pješačkih, dnevnih i višednevnih ski karata.